Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

New Picture Same Great Sound завършва с парти и награждаване

21 октомври 2013, 16:18 часа

На 24 октомври от 20.00 часа, на територията на бившия клуб „Алкохол“ (ул. Г. С. Раковски 127) с прожекция, награждаване и парти ще приключи финалният етап от конкурса New Picture Same Great Sound.

Участниците в него бяха предизвикани да заснемат клип към ремикси на емблематичната песен на Братя Аргирови от 80-те години - „До вчера“. Новите версии са направени специално за конкурса от едни от най-добрите български диджеи и продуценти - Infragreen и Big Tiger от младия електронен лейбъл WTF IS SWAG и дуото 1000 names.

Над 20 видеоклипа от цялата страна се борят за двете награди в конкурса.

Победителят, избран от журито на New Picture Same Great Sound, ще се наслади на уикенд пътуване за двама до Берлин с поети всички разноски и бонус - организирано посещение на специална селекция нощни клубове. Публиката също ще излъчи чрез гласуване от сайта своя фаворит, който ще спечели GoPro камера.

Журито на New Picture Same Great Sound е в състав Ивайло Спасов (музикален журналист), Весела Данчева и Иван Богданов (студио за анимации Compot Collective) и Борис Мисирков и Георги Богданов (фотографи, режисьори и оператори в АГИТПРОП).

След награждаването посетителите ще могат да гледат прожекция с всички видеоклипове, а вечерта ще продължи с парти със специална селекция от авторите на ремиксите - 1000 NAMES, Big Tiger и Infragreen от Wtf is Swag .

Специален гост на събитието ще бъде Благовест Аргиров, а изненадата зад пулта ще е очарователният модел и дизайнер Gloria, която ще се представи в неочакваното амплоа на диджей.

Входът за събитието е свободен.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес