Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

25 април 2024, 08:27 часа

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen. Безпрецедентното решение беше предизвикано от грандиозен провал на Сините и Червените по време на вечерната резервация. Най-добрите осем готвачи от сезон 6, които се борят за наградата от 100 000 лева, не успяха да издадат нито една поръчка и оставиха повече от 80 гости в ресторанта гладни.

"Сини, Червени, превърнахте кухнята ми в кръжок. Имам новина за вас. Не спасяваме човешки животи. Не изстрелваме совалки. Приготвяме храна. Аз повече не мога да търпя това. Взех своето решение. Виктор, сваляй куртката. За теб Hell’s Kitchen приключи!", заяви шеф Ангелов, напускайки Кухнята на Ада. Атанас Карагитлиев, управителят на ресторанта на Hell’s Kitchen, изпрати участниците с думите: "Момчета и момичета, той се отказа. Познавам Виктор Ангелов от 20 години. За първи път го виждам безпомощен и безсилен.", пише NOVA.

Какво следва?

Още: Симона от Hell’s Kitchen влиза в новия сезон на "Игри на волята"? (ВИДЕО)

Снимка: NOVA

Все още не е ясно кой ще продължи да води Кухнята на Ада след напускането на шеф Виктор Ангелов, който сам свали куртката си след грандиозния провал на Сините и Червените. Какви ще са последствията за кандидатите за голямата награда най-вероятно ще разберем още в днешния епизод на кулинарното състезание.

В социалните мрежи веднага се появиха спекулации, че най-вероятно шеф Виктор Ангелов ще бъде заменен от Лео Бианки и ще се насочи към "Като две капки вода". Но по-запознати смятат, че това изобщо не е вариант.

Още: Замесиха известен готвач от Hell's Kitchen във фалшива реклама

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес