Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наздраве! Джъстин Тимбърлейк и Тайгър Уудс отварят нов бар

06 юли 2024, 22:22 часа

Джъстин Тимбърлейк планира да отвори спортен бар заедно с голф звездата Тайгър Уудс, който също като певеца в миналото е бил арестуван от полицията за шофиране в нетрезво състояние.

Според TMZ знаменитостите ще превърнат старо кино в Сейнт Андрюс, Шотландия, в спортен бар. Собствениците на киното вече са дали зелена светлина, тъй като посещаемостта на заведението е ниска и бизнесът не носи голяма печалба.

В бара на Уудс и Тимбърлейк T-Squared Social, почти подобен на заведението в Ню Йорк със същото име, посетителите могат не само да пият, но и да се забавляват, играейки дартс, боулинг и дори голф на специални симулатори. Освен това певецът и голфърът искат да запазят големите екрани на киното - очевидно на тях ще се излъчват спортни мачове.

Още: Трескав поглед и зачервени очи: Джъстин Тимбърлейк от ареста (СНИМКА)

Нетрезви зад волана

 

Снимки: Getty Images; колаж: Actualno.com

Припомняме, че наскоро Джъстин Тимбърлейк се забърка в голям скандал - в разгара на концертно турне той беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Това се случи след парти в хотел. Певецът преминал през знак "Стоп" и се опитал да се измъкне от полицията, която го забелязала, но в крайна сметка бил спрян. Полицаите провели полеви тест за проверка на трезвеността, в резултат на което Тимбърлейк бил задържан. Скоро след това вниманието на обществеността привлече видеозапис от концерт на Джъстин, на който певецът е с отпуснато лице и зачервени изпъкнали очи. Поради това мнозина помислиха, че той е излязъл пиян на сцената или е бил под въздействието на наркотични вещества.

Още: Тайгър Уудс сложи край на 27-годишно партньорство, донесло му половин милиард

Тайгър Уудс също е имал в живота си арести за шофиране в нетрезво състояние. През 2017 г. полицията откри голфъра, докато той е в безсъзнание в своя автомобил, паркиран край пътя. Автомобилът беше повреден, а токсикологичните тестове, взети от Уудс, показаха следи от алкохол и пет различни наркотични вещества в организма му, припомня БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес