Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наталия от "Игри на волята": Имам принципи, които няма да прекрача

14 октомври 2024, 11:13 часа

Културистката Наталия от "Игри на волята" отпадна от приключенското риалити след загуба в елиминационния двубой срещу своя съплеменник Светлин. Дуелът между двамата коалиционни партньори се състоя на едно от най-тежите трасета в историята на предаването. По-добрите физически възможности на състезателя по калистеника Светлин му дадоха предимство и той грабна победата, елиминирайки единствения си останал близък човек в Синия отбор. За награда той получи 100 златни гроша и имунитет срещу изпращане на Блатото, от който ще може да се възползва при нужда занапред в състезанието.

Още: MMA боецът Томи Борисов ще участва в седмия сезон на "Игри на волята" (ВИДЕО)

В интервю за "Съуди се" по NOVA Наталия призна, че много е искала да продължи напред, но и сега продължава да се вълнува, гледайки епизодите на малкия екран и с нетърпение очаква да разбере какво ще се случи и дали ще се потвърди преценката и мнението ѝ за хората в риалитито. "Моята дилема преди да вляза в Игрите бе дали ще успея в този социален експеримент да запазя себе си. Исках да не играя никакви роли и да видя до къде мога да стигна. Дали ще бъда приета от останалите играчи и от зрителите. Ще бъда ли отхвърлена или номинирана, заради експресивността и емоционалната ми същност", обясни тя и уточни, че не би играла с друга стратегия. 

Наталия за коалициите и стратегиите в Игрите

По време на своето гостуване в "След Игрите" Наталия коментира отношенията си със своите съотборници в племето на Сините и разкри подробности за конфликта си с Гешев. Тя призна, че ѝ е тежало, защото се е чувствала неразбрана от него.

Наталия споделя, че винаги е искала да играе с мъже, но причината да не се присъедини към мъжката коалиция е бил Микяй и неговите смесени сигнали. "В предишни сезони сякаш хората показваха повече спортните си заложби и не участваха в сложни коалиции. Разчитаха предимно на себе си. Но в пети и шести сезон смятам, че без стратегия, коалиции и задкулисни игри не може да стигнеш напред в играта. Това бе моят препъни камък, тъй като за мен победата не е на всяка цена. Имам принципи и морални устои, които не смятам да прекрача нито в риалитито, нито за рейтинг, нито за голямата печалба от 100 000 лв.", категорична е участничката.

Още: Защо Антъни Иванов се е отказал от участие в "Игри на волята"?

Фаворит за победа

"Моят фаворит е Светлин от племето на Дръзките, тъй като той е добър и много сърцат. Стискам му палци, но знам, че толкова добрите хора не печелят "Игри на волята". Смятам, че Гешев е много добре подготвен и е инвестирал много в тренировки сред кастинг битката. Има висок коефициент на интелигентност и добра психика. Подготвен е добре и на пъзели. От другите отбори харесвам Раду", сподели Наталия мнението си за учатниците в предаването. 

Още: Нова звездна двойка в "Игри на волята": Заедно ли са Рени и Светлин?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес