Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наоми Кембъл върти две гаджета едновременно (ВИДЕО)

05 септември 2024, 15:39 часа

Супермоделът Наоми Кембъл хич не си губи времето и върти паралелни любовни връзки с двама мъже. Това става ясно от различни медийни публикации, според които тя е гадже с арабски милионер, но едновременно с това излиза и публично демонстрира близост с DJ Rampa.

Още: Бившият съпруг на Дженифър Анистън се сгоди за 23 години по-млада от него красавица

Връзката с DJ Rampa

Запознати източници разказаха на "The Sun" подробности за връзката между Наоми Кембъл и нейния предполагаем нов приятел Грегор Сютерлин, който носи псевдонима DJ Rampa. По-рано 54-годишната супермоделка бе засечена да го целува в един от клубовете на Миконос.

Според техни приятели двамата са прекарали лятото заедно. "Те имат истинска химия и прекараха невероятно лято заедно. Той иска да види докъде ще стигне това. Държат се като двойка.", казва източникът.

Макар двамата да са заети с работа, те намират време един за друг. "Грегор имаше натоварена година, но Наоми беше щастлива да се присъедини към него, където и да бе той." Сега техните отношения продължават напред. Това е вихрен романс, който не показва признаци на отслабване".

@pulseoftechno @Rampa having his small dance with @Naomi Campbell ❤️‍🔥 🎥 Deryackmak #rampa #rampamusic #keinemusik #keinemusikcrue #naomicampbell #techno #house #housemusic #pulseoftechno ♬ original sound - Pulse Of Techno

Наскоро двойката беше забелязана на почивка заедно. Интересно е, че феновете на Наоми не харесаха новия ѝ приятел: според тях този човек с непретенциозен външен вид изглежда нелепо до супермодела.

Още: Истината винаги изплува: Наоми Кембъл призна за децата си

Връзката на Наоми с Мохамед Ал Турки

С Мохамед Ал Турки през февруари, снимка: Getty Images

Още през месец март се заговори открито за романса между Наоми Кембъл и Мохамед Ал Турки. Двамата се показваха публично на светски събития и се разхождаха хванати за ръце.

Наскоро Наоми прекара време в Ибиса в компанията на 38-годишния саудитски мултимилионер и продуцент Мохамед Ал Турки, с когото също се смяташе, че има любовна връзка, пише БГНЕС.

Още: Наоми Кембъл в любовна афера с 37-годишен арабски продуцент (СНИМКИ)

Кого от двамата в крайна сметка е избрала Наоми или е решила да не се ограничава - вероятно ще стане ясно в идните месеци.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес