Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Момиче с достойнство: Георги Тошев с емоционален коментар за Деси Стоянова (СНИМКИ)

25 юли 2024, 15:03 часа

След като едно от едно от най-емблематични лица на bTV – Десислава Стоянова, обяви, че утре, 26 юли, официално ще се раздели със зрителите и екипа на "Преди обед" в последното издание на предаването за този сезон, журналистът Георги Тошев сподели какво е отношението му към Деси и нейния професионален опит.

Георги Тошев за Деси Стоянова

С емоционален пост в своя Facebook профил Героги Тошев определи водещата на "Преди обед" като "момиче с достойнство". Той разкри, че е мечтаел да работи с нея още преди да я познава, защото тя е "от рядката порода на журналисти с морал и характер". "С Люба Ризова се опитахме да направим едно предаване и двамата бяхме категорични, че Деси е човекът. Не стигнахме до предаване, но Деси остана възможната водеща за следващия ми проект. Когато измислих формата "Преди обед" и след един неуспешен старт, спонтанно предложих на моята партньорка тогава Руми Гергова да пробваме редакторката Деси Стоянова като водеща" - спомня си Тошев. Скоро след това Георги Тошев затвърждава убеждението си, че Деси Стоянова притежава необходимите журналистически качества: "Телевизиите в България имат необходимост от журналисти като Деси Стоянова. Одухотворени лица с опит, професионални стандарти, които вдъхват доверие у аудиторията", написа той.

Още: Дебют в ефира на bTV: Стартират четири нови популярни телевизионни игри

С публикацията си Тошев изрази и вярата си в това, че скоро отново ще видим Деси в нов формат като стойностно лице, което спазва стандартите и не изневерява на журналистическите правила. Според журналиста предаването "Преди обед" няма да е същото след напускането на Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

Момиче с достойнство Мечтаех да работя с нея още преди да я познавам, защото Dessie Stoyanova е от рядката порода на...

Posted by Georgi Toshev on Thursday, July 25, 2024

И за финал на своя пост Георги Тошев оставя най-важното: "Не познавам в нашата професия много личности с морала и почтеността на Деси Стоянова, която никога (дори в най-трудните си житейски моменти) не се оплака, не хленчи, не си позволи да коментира другите" - сподели той и подчерта: "Деси от изчезващата порода на почтените хора има бъдеще, с каквото и да се захване".

Още: За първи път: "Ергенът" обяви кастинг за ергени (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес