Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мира Добрева публикува клип от деня, в който бе приета в "Пирогов" (ВИДЕО)

10 ноември 2023, 16:26 часа

Мира Добрева публикува в своята Facebook страница видео, което е заснето в деня, в който е била приета по спешност в "Пирогов" - 3 септември. Припомняме, че по време на престоя ѝ в спешната болница тя бе оперирана по спешност, а след това - поставена в медикаментозна кома. В крайна сметка Добрева се справи с предизвикателството и вече се възстановява.

Още: Ето защо Мира Добрева беше приета по спешност в болница

Какво ще видим в клипчето

Клипът, което тя публикува, е направен като видео влог и разказва за красотите на Седемте рилски езера. В един от епизодите обаче видимо си личи, че на водещата не ѝ е добре и дори няма сили да говори.

Още: Мира Добрева с първо излизане след операцията, показа кого е срещнала в "Пирогов" (ВИДЕО+СНИМКА)

Ето какво пише самата Добрева към клипчето: "Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов. .. Без да подозирам какво ме очаква, през целия ден снимах - исках да направя кратко влогче за последователите на тази страница. До днес не дръзвах да погледна видеата. В един от кадрите личи колко ми е лошо…Два месеца по-късно пускам клипчето - за Вас то ще бъде препоръка да посетите една от най-красивите природни забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не искам да се връщам. Или нека ми напомня, че времето ни на тази земя е толкова кратко и трябва да го живеем в радост и благодарност!"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес