Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мила Роберт се "дава на любовта" с "Нови очи" (ВИДЕО)

19 юни 2024, 15:30 часа

Преди дни дъщерята на Ваня Щерева Мила Роберт, която беше част от Dancing Stars, представи новата си песен. Тя е част от предстоящия албум на певицата "Сърце" и е озаглавена "Нови очи". Сингълът е продължение на хитовете "Pokemon", "Me4ka" и "Kazino", които имат милиони гледания и се превърнаха в любими парчета на много хора. В интервю за NOVA Мила сподели, че песента е посветена на любовта. "Концепцията беше вдъхновена от това, че мой приятел си оперира очите и прогледна без очила и му казах, че има "нови очи" и искам да напиша песен за това. Така и в любовта, като ни хване, виждаме света и себе си по съвсем нови начини. С тази песен искам "да се дам" на любовта и да се доверя напълно, че за всичко има точно време и място. Благодарна съм, че съществуваме." – разказа за проекта Мила.

Реклама

Още: Подейства ми като лекарство: Ваня Щерева с трогателна изповед в "Благодаря" (ВИДЕО)

За "новите очи"

Видеото към песента е много специално за Мила. Тя го реализира заедно с Филип Крус, който е и главен оператор. Интересна част от него е танцовата хореография, в която виждаме Мила и партьора ѝ от Dancing Stars Кристиан. "Във видеото танцувам с много скъп за мен човек - партньорът ми от Dancing Stars - Кристиан Йорданов. Това се случва на хеликоптерна площадка в небето. Мислехме си, че ще ни е страх от високото, но се оказа че предпочитаме да танцуваме, вместо да се страхуваме и се забавлявахме страшно много.", споделя Мила. 

Още: След Dancing Stars: Мила Роберт призна за взаимоотношенията си с Кристиан

В предаването "На кафе" изпълнитеката обясни за идеята на видеото и самата песен. "Тогава просто позволихме процесът да ни заведе там, където трябваше да ни заведе. После и в постпродукцията дойде тази идея за очите. Всъщност помолихме хора в Интернет, в Instagram, моите приятели да ми пратят снимки на очите си. И супер много хора ни подариха очите си. И всъщност участват и във видеото" - разказа тя. Песента "Нови очи" е дело на Мила Роберт и музикалния продуцент Йоан Николов - L Padr3.  

Още: Много цветове и латино ритми в новия клип на Михаела Филева (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес