Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мариана Попова за връзката си с Веселин Плачков: Огънят трябва да се поддържа

15 октомври 2024, 12:50 часа

Певицата Мариана Попова отбеляза осем години от щастливата си връзка с актьора Веселин Плачков. Двамата имат дъщеря Екатерина, а като двойка са пример за истинската и силна любов. В интервю за "На кафе" певицата разказа за тайната на тяхното семейно щастие. "Обикновено трябва да имаш силен характер и да си достатъчно мъдър, да си преминал през много неща, за да си дадеш ясна сметка, че няма пълно щастие, но пък има истинско щастие", обясни Мариана. "Смятам, че хората, които постоянно се разделят и дълги периоди не са заедно, основно заради работа, трудно поддържат любовта си. Огънят трябва да се поддържа постоянно."

Снимка: Veselin Plachkov/Facebook

Още: Любов ли е, да я опишеш: Кога е сватбата на София Маринкова и Драго Симеонов? (СНИМКИ)

Мариана сподели, че много хора не разбират това, че двамата с Плачков постоянно са заедно, но двойката има друго мнение: "На нас така ни е хубаво". 

Нови красиви песни

Мариана разкри, че започва работа по нов албум. "Като че ли ми се отвори един голям прозорец свобода, в който мога да творя" - обясни певицата и допълни, че предстоят нови красиви песни.

Човек с ясно изразена позиция 

Мариана Попова е човек, който не се притеснява да изрази личната си позиция в социалните мрежи и често го прави. В интервюто тя призна, че не ѝ пречи да отговори на различните коментари и мнения на хората.  "Аз го надживях това. Смятам, че трябва да има и такива хора. Това, че си артист и хората поради някаква причина са ти дали трибуна означава, че ти трябва да умееш да поемаш отговорност и трябва да умееш преди останалите да излезеш напред и да кажеш "Това не е правилно". За да може хората да те последват както в музиката, така и в правилното поведение в обществото. За мен това е важно", обясни певицата. 

Още: Васко Василев празнува рожден ден. Вижте как е изглеждал като дете (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес