Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любов и вълнение в "Гласът на България". Вижте защо Иван Лечев се разплака (СНИМКА)

01 октомври 2024, 13:11 часа

Един от менторите в музикалното предаване "Гласът на България"  Иван Лечев не успя да сдържи силната си емоция и по време на едно от изпълненията се разплака. Това беше изключително личен момент за музиканта, защото причина за неговата реакция бе жена му. 

Още: DARA и научените уроци: За изпитанията, смирението и свободата

Какво се случи

Евгения Лечева изненада всички и трогна до сълзи Иван Лечев с изпълнението си на сцената на музикалния формат. Още в началото Лечев се обърна в момента, в който чу гласа, и се увери, че той е на неговата любима. "Дами и господа, това е любовта на моя живот" – призна през сълзи Лечев, след като жена му Евгения изпя песента си.

"В първия момент си казах, възможно ли е да има някой, на когото гласът толкова много да прилича на този на Жени" – сподели Лечев по-късно. А преди да излезе на сцената, Евгения призна за мъжа си: "Той прави живота ми вълнуващ и смислен".

Снимка: Гласът на България/Facebook

Иван Лечев и Евгения Лечева са заедно повече от двадесет години и имат едно дете. Евгения е преподавател по балет и носи същата страст към музиката като съпруга си, въпреки че не е постоянно под светлините а прожекторите. 

Още: Потенциал на финалист: Иван Лечев с голяма изненада в "Гласът на България" (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес