Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ласкин иска да се грижи за бебето на Чочо

18 май 2013, 10:41 часа

Актьорът Иван Ласкин е готов да вземе под крилото си детето на своя най-добър приятел Чочо Попйорданов, който се спомина наскоро. Ласкин написа във Facebook, че чувства осиновената Eкатерина като своя дъщеря и е готов да се грижи за нея като родител.

“Пичове, честно ви казвам, полази ме щурец! Щурче, бе! В леглото дойде! Това е Чочо! На Добър час на Катето Попйорданова! Докато съм жив, ще е и наше дете!”, изповяда се Ласкин, като вълнението му в социална мрежа сподели и половинката му Александра Сърчаджиева. Актьорската двойка адресира посланието си към последната жена до Чочо - Даниела Мирчева, като завършиха с искреното “Обичаме те, Дани!”, пише „Монитор”.

Обща тяхна позната пък обобщи, че 15-месечната Катя е щастливка в компанията на хора като Чочо, Дани, Иван и Алекс.

Още преди фаталния инцидент Чочо Попйорданов щастливо споделяше, че приятелката му Даниела е най-голямата му любов и планират да се сдобият с наследник. В понеделник тя ще стане настойник на 15-месечната Катя. В деня на погребението на Попйорданов двамата трябвало да си я вземат от дома за деца, лишени от родителска грижа.

Близки до Мирчева признават, че тя много тежко преживява смъртта на сродната си душа. Опитва сама да преживее болката след преждевременната кончина на актьора, а единствените, които допускала в дома си, били най-близките й приятели.

Снимка: Facebook

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес