Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лана Дел Рей ще върне всички постъпления от последните си концерти

14 октомври 2023, 21:44 часа

Оказва се, че Лана Дел Рей няма нужда от парите, които печели от концертите си и подхожда нестандартно с всички приходи. Само преди дни 38-годишната певица и авторка на песни завърши есенното си мини турне в Западна Вирджиния и по време на концерта разкри, че възнамерява да върне всички приходи от продажбата на билети.

За какво по-точно става въпрос

Почитателите ѝ заснеха момента, в който тя споделя на сцената, че всички пари от турнето ѝ, включващо предимно средно големи южни градове на САЩ, ще бъдат дарени обратно на всеки един от градовете, пише "People". "Искам да благодаря на вас и на всеки град, който съм посетила", каза Дел Рей към края на изпълнението си. "Също така искам да ви кажа, че всеки долар от билет за концерта ми, се връща обратно. Защото за мен не става дума за пари. Аз пътувам, защото обичам.", е споделила певицата, която се сгоди през месец март.

Още: Лана Дел Рей закъсня за концерт заради прическа - спряха ѝ тока и я изведоха принудително (ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

Освен в Западна Вирджиния, номинираната за "Грами" изпълнителка стартира поредицата си от концерти във Франклин, Тенеси, Флорида, Алабама, Мисисипи, Северна Каролина и Пенсилвания. Тя не за първи път прави значително дарение. Преди излизането на стихосбирката ѝ "Violet Bent Backwards Over The Grass" през 2020 г., певицата сподели, че половината от аванса ѝ ще бъде дарен на проекта "Dig Deep's Navajo Water Project", който помага за осигуряването на достъп до чиста вода, пише Dir.

Още: Лана Дел Рей с драстична промяна във външния си вид, няма нищо общо с преди (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес