Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Краят на една ера: Алла Пугачова вече няма нищо общо с Русия

27 януари 2023, 13:51 часа

След като руската естрадна легенда Алла Пугачова открито разкритикува режима на Путин, военните действия в Украйна и избяга от страната с еднопосочен билет, мнозина очакваха страната също да се "отърве" от нея по един или друг начин. Когато съпругът ѝ Максим Галкин бе обявен за "чуждестранен агент", Пугачова поиска и тя да бъде вкарана в списъка с "лошите".

Наскоро стана ясно, че Алла Пугачова вече не притежава имоти на територията на Русия. "Няма апартаменти, няма къщи, няма замъци", е нейният коментар по темата.

"Изчегъртването" от руската страна в посока популярната певица обаче достигна нови висини, след като стана ясно, че дизайнерската колекция обувки, която носи името на Пугачова, ще бъде "отменена".

Alla Pugachova by Ekonika е линия обувки, създадени по дизайн на певицата. Серията вече ще се казва по нов начин - Ekonika Premium. Чуждестранни медии коментират, че това е нов начин властта в Русия да унижи певицата и да ѝ отмъсти за това, че е избягала и че открито казва "не" на режима на руския диктатор Владимир Путин.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес