Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Копира ли Ким Кардашиян скандалния стил на жената на Кание Уест? (СНИМКИ)

24 август 2024, 08:20 часа

Социалните мрежи уловиха американската телевизионна звезда, бизнесдама и блогърка Ким Кардашиян да копира стила на новата съпруга на рапъра Кание Уест - Бианка Ченсори.

Съответната публикация се появи в профила на Кардашиян в Instagram. На публикуваните кадри 43-годишната знаменитост е в бяло боди от тънък плат с дълбоко деколте. Тя също така е с прозрачен клин в подобен цвят и бежови сандали.

Ето как потребителите коментираха появата на звездата: "Ким Ченсори", "Стой далеч от стила на Бианка", "Откажи се от тази идея, не можеш да се състезаваш с Ченсори".

Още: Кание Уест облече жена си само в прозрачен дъждобран (СНИМКИ)

Какво мисли Ким за Бианка?

По-рано Ким Кардашиян съжали съпругата на Уест заради неговото отношение му към нея. "Аз знам от личен опит колко много Кание обича да контролира всичко и колко трудно е да се отървеш", обяснила Ким през близък човек. Кардашиян е убедена, че именно Уест принуждава Ченсори да носи разголени облекла. "Горкото момиче е било съблазнено от вниманието и начина на живот на рапъра и сега осъзнава, че е в капан", коментира Кардашиян, цитирана от БГНЕС.

Припомняме, че Бианка Ченсори често се появява на публични места полугола, скандализирайки не само хората, но и местните институции. През лятото на 2023 г. италианците поискаха тя да бъде арестувана заради неприличното си облекло.

Още: Генетичен материал от сьомга за красиво лице? Ким Кардашиян точно така действа

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес