Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как Кейти Пери свали 20 кг и влезе в топ форма

30 юли 2024, 10:42 часа

Кейти Пери се завърна сензационно с нов противоречив сингъл, но това не е единственото, което кара хората да говорят за нея. Попзвездата остави феновете си очаровани от новия ѝ външен вид, след като наскоро свали 20 кг. За разлика от други известни звезди, които се обръщат към инжекции за отслабване, певицата е свалила килограмите си по по-естествен начин.

"Нейното отслабване няма нищо общо с помощта на Ozempic или лекарства за отслабване", казва неин приятел пред списание "Life & Style". "Тя просто работи усилено и се храни по-добре от всякога".

Още: Пиенето на вода топи килограмите: Колко чаши трябва да пият мъжете и жените?

Режимът на Кейти Пери

При неотдавнашното си отслабване Кейти изключи захарта и преработените храни и тренира заедно с дисциплинирания си годеник, актьора Орландо Блум. Твърди се, че 39-годишната майка "обожава настоящата си форма" и се чувства "секси и уверена". "През последната година Орландо много се е постарал да влезе в най-добрата форма в живота си и наистина е мотивирал Кейти да направи същото", разказва приятел на звездата. "Още от момента, в който се събудят, започва тяхната здравословна рутина".

Снимка: Getty Images

Лудият по фитнеса Орландо обича да действа като личен треньор на Кейти, като я насърчава да тренира с напади, клекове и леко кардио преди закуска. Актьорът също така е пристрастен към прочистванията и я насърчава да се присъединява към него. "Той има волята на супергерой и тя се състезава с него, така че положителната страна на това е, че е влязла в най-добрата форма в живота си", казва приятелят на певицата.

Още: Ето как да разберем идеалното тегло за нашата височина и възраст с няколко лесни стъпки

Кейти и 47-годишният Орландо обичат да се хранят "чисто", което включва предимно чист протеин като пилешко месо или риба с много плодове и зеленчуци, ядки и семена. Двойката предпочита да се храни по 5 пъти на ден, особено ако изпълнителката на "Roar" се подготвя за турне. "Орландо определено е много целеустремен по отношение на всичко с начина си на хранене и тренировки", каза Кейти пред списание "Women's Health" преди време.

"Аз вероятно съм една четвърт или една пета от това, което е той, така че той е супер отдаден, а аз съм по-скоро поддържаща майка", добави попзвездата. Тя сподели пред изданието, че започва деня си с чаша вода и ябълков оцет преди малко сок от целина, а за закуска - с банан или сварени яйца.

Обядът за певицата е протеин със салата или супа, а за вечеря ястието може да се състои от пиле на скара с киноа и аспержи. Кейти казва, че яде тестени изделия веднъж или два пъти седмично, между 18:00 и 20:00 часа.

Що се отнася до тренировките, тя каза: "Това не е любимото ми занимание, освен ако не танцувам или не карам сноуборд". Туризъм, пикълбол и йога на свещи са дейностите, които Кейти харесва, като звездата се стреми да тренира 3 до 4 пъти седмично.

Щастието и психическото здраве

Снимка: Getty Images

Тя винаги е била твърд привърженик на позитивното отношение към тялото. През 2021 г. тя заяви пред "Variety", че "не бърза" да свали килограмите, които е натрупала след раждането на дъщеря си Дейзи, като каза: "Мина една година. Интересувам се повече от нейното щастие, от моето щастие и психическо здраве".

Още: Орландо Блум разкри какво би променил във връзката си с Кейти Пери

Неотдавна Кейти привлече жестоки коментари в интернет от последователи, които бяха забелязали отслабването ѝ. Един човек я нарече "поредната пристрастена към оземпика жена", а друг ѝ каза "ти си талантлива дама, не е нужно да си толкова слаба". Но за разлика от Шарън Озбърн, Ребел Уилсън и Опра Уинфри, които разкриха, че са приемали Ozempic или лекарства за отслабване, половинката на Кейти Пери е всичко, от което се нуждае.

"Орландо е дясната ѝ ръка и ѝ помага", казва източникът на списание "Life & Style". "Двамата се хранят по един и същи начин и тренират еднакво. Тя е намалила тоновете преработена храна и не пие толкова много. Тя изглежда невероятно, защото се придържа към новата рутина", пише БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес