Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изгониха заради бой една от най-колоритните участнички в "Ергенът" (СНИМКИ)

24 февруари 2023, 10:54 часа

Една от най-колоритните и обсъждани участнички в тазгодишното издание на "Ергенът" бе изгонена от предаването. Това стана ясно по време на вчерашния епизод. Разбира се, "изгонването" бе направено максимално кавалерски, като просто Евгени Генчев не подари роза на провинената госпожица.

Студентката и детегледачка Теодора реши да скрие везната за храна, с която Мони Зенгинер стриктно мери всичко, което яде. Дори ѝ остави бележка, която гласи: "Ти не си мериш грамите, а килограмите! Не заслужаваш този кантар". Потърпевшата реши да си върне, като се разрови в нещата на Теодора и оттам скандалът бързо ескалира в бой, скубане, заливане с безалкохолно и писъци.

"Което не става с бой, става с много бой", каза Теодора по повод спречкването. Надяваме се с тази емблематична фраза кариерата ѝ като детегледачка да приключи още в този миг.

Изгонената Теодора

След грозната случка галантният Евгени реши, че трябва да се опита да помири двете конкурентки по някакъв цивилизован начин. Е, съвсем очаквано, цивилизованият начин не свърши работа и се наложи бърза елиминация чрез лишаване от роза.

@ergenat.official ❤️‍🔥 Тази вечер в #Ергенът ще бъде вълнуващо. 👀 Гледай от 21:00 по #bTV! #ergenut #ergenat #ergenutbtv #ergenut2023 #viral #foryou #foryoupage #ергенът2023 #ергенът2 ♬ original sound - ergenat.official

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес