Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ирен Кривошиева: Преминах през ада в къщата

09 октомври 2012, 11:39 часа

Вчера актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владимир напуснаха ВИП Брадър, тъй като двойката събра най-малко гласове от зрителския вот.

Другите номинирани бяха певицата Бони и сървайвърът Николай Мартинов. Те са спасени и остават в шоуто. Майката и синът се изнесоха, като културно се сбогуваха с другите съквартиранти.

Владо обяви Бони за фаворитка за спечелването на играта. Той заминава за САЩ, където имал много недовършена работа. Двамата определиха Никол и Златка за капитани в следващата игра за номинации за изгонване от Къщата. Владо се похвали, че има жена, която е американка, но в момента е в София.

В първото си телевизионно интервю след излизането от Къщата актрисата Ирен Кривошиева сподели, че е преминала през ада вътре, предаде БЛИЦ.

Трябваше да преодолея някои неща. Другите уцелиха няколко точки и затова преминах през ада. Накрая обаче исках да прегърна всички”, каза тя пред Зейнеб.

На въпроса дали се чувстват победени, Ирен отвори: “Не съм отишла там, за да побеждавам”. Синът й пък заяви, че са изгонени, тъй като истината винаги дразни и е нормално да дразни.

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес