Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Идрис Елба разкри дали ще бъде новият Джеймс Бонд

14 февруари 2023, 14:00 часа
Реклама

Актьорът Идрис Елба е говорил в Дубай по време на Световна правителствена среща на високо равнище и се с включил в дискусиите дали ще влезе в ролята на прочутия британски шпионин на писателя Иън Флеминг. Обсъжданията започнаха, още когато стана ясно, че Даниел Крейг е в ролята на Джеймс Бонд за последен път в 25-ата продукция от франчайза, наречена "Смъртта може да почака". 

Запитан за предстоящия си филм, базиран на британския сериал "Лутър", Идрис Елба ясно казва, че няма да играе агент 007. "Много е мрачен", казва той за сериала. "Работим по телевизионното шоу от около 10 години и затова е нормална амбицията ни да го пренесем на големия екран".

"Знаете ли, много хора говорят за друг герой, който започва с "Дж" и завършва с "Б", но аз няма да бъда този човек. Ще бъда Джон Лутър. Това съм аз", завършва Елба.

Продукцията "Luther: The Fallen Sun" трябва да излезе по американските кина на 24 февруари, след което ще може да се гледа в Netflix от 10 март. В него участват още Анди Съркис и други актьори от телевизионната поредица, пише БТА.

Елба, който е на 50 години, е известен с различни телевизионни и филмови роли, вариращи от Стрингър Бел в сериала "Наркомрежа" и неотдавнашния филм "Звярът". Актьорът е посланик на британската инициатива "Не намушквайте бъдещето си" за борба с престъпността.

ОЩЕ: Идрис Елба: Не искам да бъда първият чернокож, това ме поставя в рамка

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес