Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хофман пишел за проблемите си в дневници

12 февруари 2014, 12:06 часа

Филип Сиймур Хофман, който бе открит на 2 февруари мъртъв в банята на апартамента си в Манхатън, Ню Йорк, е водел дневници за битката си със своите "демони".

Полицията е открила два дневника в дома на звездата и някои от ръкописните записки са направени по време на последния му престой в клиника за рехабилитация през миналата година.

Звездата от "Игрите на глада" се бил избавил от наркотичната си зависимост над 20 години. Но през 2012 година отново се върнал към вредния си навик, а през 2013 година постъпил в клиника.

Според в. "Дейли мейл" от дневниците прозирала и душевната борба на Хофман, попаднал в любовен триъгълник с дългогодишната му приятелка Мими О'Донъл и друга жена, с която се запознал наскоро. По всяка вероятност тайната му любовна афера е била причината той да бъде изхвърлен от семейното жилище преди три месеца.

Някои от бележките били нечетливи, като изреченията преливали едно в друго. Предполага се, че те са били писани под въздействието на хероина. В дневниците Хофман споделял и срама си от това, че отново се е отдал на вредния си навик след две десетилетия въздържание. Често текстовете нямали връзка. На една от страниците той написал за някой си "Франк, който винаги дължи пари" и за 15-годишно момиче от Тексас.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес