Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голям фен на Азис и пеещ горски стражар блестят в новия епизод на "Гласът на България"

04 октомври 2024, 13:21 часа

Трогателни семейни истории, приятелска подкрепа и промяна в плана за избор на треньор, изненади и неочаквани ходове ще предизвикат неповторими емоции, усмивки и сълзи, както сред участниците, така и у треньорите в предстоящия епизод на "Гласът на България". Тази неделя, 6 октомври, точно в 20:00 ч. по bTV силата на семейството ще бъде издигната на пиедестал, приятелството - в култ, а треньорите, шегувайки се ще си "разпределят ролите" в своето второ семейство – това на "Гласът на България".

Още: Любов и вълнение в "Гласът на България". Вижте защо Иван Лечев се разплака (СНИМКА)

Кои интересни личности ще видим?

Успешни финалисти от минали сезони ще ударят приятелско рамо на някои от новите кандидати за слава. Сред тях е Димитрина Германова, която стигна до почетното второ място в сезон 10, а тази година е в шоуто, за да подкрепи своята пееща половинка.

Симпатичен таксиметров шофьор-оперен певец ще стъпи в предаването след 5-годишни опити да стигне до него, а пристигайки тук, той ще си "намери" четвърта внучка в лицето на DARA.

Снимка: bTV

В неделния епизод треньорите ще чуят може би най-добре пеещият горски стражар в страната, а млада и смела участничка ще се представи за българската Хана Монтана. Голям фен на Азис ще се престраши да стъпи на голямата сцена на "Гласът на България", а уличен музикант, обиколил цяла Европа, ще изпита "съвсем лека паника", идвайки в шоуто.

Още: DARA и научените уроци: За изпитанията, смирението и свободата

Какво още предстои?

Без никаква паника, а с много смях и неочаквани емоции "блок бутоните" в ръцете на треньорите и тази неделя ще объркат сметките и най-вече развоя на събитията в шоуто. А при едно от натисканията му Мария ще възкликне искрено и емоционално - "Как можа да се намесиш в съдбата!".

Снимка: bTV

Забавните моменти ще се редуват с бясно темпо с изключителни емоционални истории в неделния епизод. Една от тях ще е с главен герой младо момиче със силен характер, което след изпълнението си ще просълзи не само треньорите, но и всички в залата и пред екраните.

Владо Зомбори ще изненада човек от публиката като го покани да се включи в сезон 11, а участник, щастлив от обръщането на журито, ще покани приятелите си и Боряна да празнуват заедно.

"Ти си страхотен, но те нищо не разбират!", ще се възмутят близките на отпаднал участник, а една татуировка на Пипи Дългото чорапче ще се окаже решаваща в избора на треньор.

Още: Спасиха живота на популярен глас в родния ефир (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес