Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Главният герой в "Ергенът" 4 няма нищо общо с предишните (ВИДЕО)

14 юни 2024, 11:17 часа
Реклама

След неочакваната развръзка на "Ергенът" 3  зрителите нямат търпение да разберат какъв ще бъде новият главен герой в романтичното шоу. От известно време се обсъжда кой ще е този, който ще търси перфектната за него жена сред над 20 участнички. Припомняме, че дори актьорът Филип Буков, който беше част от тазгодишното издание на Dancing Stars, даде повод за слухове, че може той да търси любовта в риалити предаването. Ново видео в TikTok показва, че следващият ерген обаче няма да има нищо общо с мъжете от първите три сезона.

Още: Разкриха името на следващия Ерген (СНИМКИ)

Кой е той?

От продукцията са решили да заложат на нещо необичайно и много по-различно тази година. Или поне така изглежда от въпросното видео, според което новият герой в сезон 4 на "Ергенът" ще бъде психологът Еленко Ангелов. В клипа се разиграва сцена, в която Еленко говори с режисьор на предаването. Професионалният психолог го съветва да се отпусне и да снима новия сезон на "Ергенът". В крайна сметка режисьорът се съгласява, но заявява на психолога: "Вие идвате с мен като ергена".

Дали наистина ще видим един различен сезон и дали Еленко ще бъде новият ерген, предстои да разберем.

@danny_depalma Когато режисьорът има проблем! Със специалното участие на Еленко Ангелов. Последвайте за още клипове! #fyp #foryou #забавно #comedyvideo #relate @Elenko Angelov ♬ original sound - Danny_DePalma

Още: Горчиво: Звезда от "Ергенът" ще подготвя сватба скоро (СНИМКИ)

 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес