Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гаджето на Елизабет Кравец ли е причината да ѝ отнемат титлата "Мис България"? (СНИМКИ)

06 юни 2024, 13:00 часа
Реклама

Преди дни стана ясно, че организацията "Мис България" е решила да отнеме титлата на на миналогодишната победителка в конкурса - Елизабет Кравец, а като причина посочи, че момичето не е изпълнявало задълженията си и подронвало репутацията на конкурса. Повече подробности не се уточняват, но в медийното пространство се носят различни версии за това какъв точно е бил поводът. Журналистът Златимир Йочев от bTV също изрази мнението си по въпроса и по време на сутрешния блок коментира решението на организаторите на конкурса.

Още: Собственичката на "Мис България" за Елизабет Кравец: Не е достатъчно само да си красива

Йочев за Елизабет Кравец

Според думите на журналиста в основата на решението е приятелят на Елизабет Кравец - инфлуенсърът Атанас Пелтеков. "Става дума за любов. Тя има връзка с едно момче от Пловдив, който е много известен инфлуенсър." - каза Йочев и уточни, че според него имиджът на момчето "очевидно не съвпада с възгледите на организаторите на конкурса Мис България."

Още: Ответен удар: Елизабет Кравец ще обжалва отнемането на титлата "Мис България"

Той каза още, че от конкурса "не са съгласни тя да се снима в негови клипове, а да не изпълнява задълженията си към тях като носителка на титлата". Водещият призна, че това са само негови спекулации.

Още: Помните ли Мис България 2012 г.? Вижте какво ѝ се случи (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес