Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как реагира Брад Пит на новината, че дъщеря му се отказва от името му

04 юни 2024, 16:13 часа

Броени дни, след като стана ясно, че Шайло Джоли-Пит по съдебен път ще се откаже от фамилията си, вече е известна и първата реакция на баща ѝ Брад Пит.

Според източник на изданието "People", актьорът е "наясно и е разстроен": "Той е наясно и е разстроен от решението на Шайло да махне фамилното му име. Никога не е чувствал по-голямо щастие от деня, в който тя се роди. Винаги е искал да има дъщеря.", казва източникът. "Информацията, че губи децата си, не се приема лесно от Брад. Той ги обича и те му липсват. Много е тъжно. Той все още е щастлив с Инес де Рамон, но отдалечаването от децата му му носи болка.", добавя още анонимният информатор.

Още: Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Децата, които не искат баща си

Снимка: Getty Images

Според последни данни документите на Шайло са подадени на 27 май - в деня в който навършва 18 години. Според данните момичето е поискало името ѝ да бъде променено от Шайло Джоли-Пит на Шайло Джоли.

Преди това и другата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит - Вивиан, също премахна името на баща си, като за това нейно действие се разбра от печатна брошура за спектакъл, по който момичето е работило. През ноември миналата година Захара - едно от осиновените деца на бившата звезда двойка, се представи в своя университет като Захара Марли Джоли.

Смята се, че отношението на децата на Брад Пит към баща им е следствие на дългогодишен тормоз от негова страна към майка им, за който се разбра покрай споровете им за винарната "Шато Миравал".

Още: Брад Пит е малтретирал Анджелина Джоли дълги години

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес