Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елена я гони параноята в "Ергенът": Налетя на Валерия с чаша, търси ѝ сметка за Евгени (ВИДЕО)

11 май 2023, 11:16 часа

Редакторката от Севлиево - Елена, вече мина всички граници на допустимото поведение във вчерашния епизод на риалитито "Ергенът". Брюнетката, която парадираше в началото на формата с духовна уравновесеност, е обзета от кошмарна параноя към Евгени. Тя не просто го ревнува, а търси сметка на всяка жена от шоуто, която е имала по-близък контакт с него.

Вижте още: Обрат в "Ергенът": Микаела свали дрехите си: Не мога да устоя на Евгени (ВИДЕО)

По време на вчерашния коктейл редакторката започна да си връща спомените за началото на формата, когато Евгени откровено сваляше Валерия. 

"Аз трябваше да се преборя като лъвица за този мъж! Трябваше да прекъсвам не една твоя среща. Трябваше да отида на онова диванче край басейна и да прекъсна твоя среща в момент, в който се целувате и да го гледам това нещо и да си казвам "Това е ок, ние сме в такава среда, има малко сърца за изтръгване". Обаче аз ще направя и следващия скок, защото трябва да се боря", каза почти заплашително редакторката на Валерия. В този момент грабна чаша с алкохол и чукна с нея носа на веганката, спомняйки си как в първата вечер на шоуто Евгени е закачил по този начин Валерия.

Вижте още: Непоправим! Благо се обясни в любов на Мария в Survivor (СНИМКА)

Абсолютно шокираната моделка я попита как е възможно това толкова да я изкарало от равновесие, като още не е била влюбена, а Елена обясни, че е имала силно привличане, но е била винаги на втори план.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес