Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добрият пример: Торино и Пашата оставят "Отпечатъци" с творчеството си (ВИДЕО+СНИМКИ)

11 юни 2024, 11:07 часа
Реклама

Звездите Торино и Пашата или латино кралете, както ги определят техните фенове, успяха да спечелят сърцата на много българи и определено имат голям брой почитатели. През март двете талантливи момчета обявиха, че тази година ще имат много нови авторски парчета, а новата им песен вече е факт. Верни на своя тотален хит почерк Торино и Пашата задават тона на сезона с "Отпечатъци" – песен, чиято премиера беше на 10 юни. Българските продуценти и изпълнители отново създадоха проект, готов да превземе музикалните класации. Той е посветен на най-великото чувство - любовта.

Фотограф: Борис Керанов

Още: Михаела Филева се обясни в любов с новата си песен (ВИДЕО+СНИМКИ)

Няма граници

Новата песен е озаглавена "Отпечатъци" и разбива всички митове, че Торино и Пашата са преминали към поп фолк жанра. С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория.

"Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора." споделят Торино и Пашата.

Фотограф: Борис Керанов

Фотограф: Борис Керанов

Още: Моята сила: Тодор Димитров от дуета Торино и Пашата сподели трогателен семеен момент (СНИМКА)

Музиката на "Отпечатъци" създава известният китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата. "За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни",  казва Иван Тишев, който заедно с Тодор Емилов-Торино и Павел Денов-Пашата работи по текста и аранжимента.

Обичайно за най-големите им хитове, вълнуващият текст отново е на дуета, но този път към тях се присъединява Димитър Марианов, познат като Marianoff. Новината за феновете е, че Marianoff официално вече е част от екипа на Торино и Пашата.

Още: Честито! Юлиян от "Молец" се ожени (СНИМКИ)

Торино и Пашата – добрият пример

Не за първи път дуетът застава зад голяма обществена кауза. Този път Торино и Пашата се включват в каузата "Не сте сами" на отдел "Борба с наркотрафика" в агенция "Митници", която цели да запознае децата с опасностите и вредите от употребата на наркотични вещества. Като артисти и изпълнители двете момчета осъзнават, че с творчеството си и работата си са пример за подражание на много хора. "Разбираме колко важна роля имаме и какъв пример даваме, защото децата са прекрасни имитатори. Зависи какъв пример ще им дадем за имитиране", каза Торино в интервю за NOVA. Торино и Пашата се включват в каузата, като искат да дадат пример на децата за "добра алтернатива за социализация чрез спорт, музика или друг вид забавление, което няма да попречи на тяхното развитие." Според тях най-важното нещо е да бъдеш отговорен и искат да научат децата именно на това.

Още: Орлин Горанов представи новата си песен, записана преди 8 години (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес