Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джим Стърджис снима у нас

05 април 2013, 12:03 часа

След като снима в продължение на години много повече от посредствени независими трилъри, може би с изключение на "Изчезването на 7-ма улица", Брад Андерсън уцели в десетката със своята работа по "Обаждането".

За само две седмици филмът събра внушителните 40 млн. с едва 13 млн. долара бюджет. Но нека никой не се заблуждава, че Брад ще се захване с нещо комерсиално. Той не е от този тип.

Най-новият му проект – психологическият трилър "Илайза Грейвс", току-що привлече в състава си Джим Стърджис, разкри "Холивуд рипортър", цитиран от БГНЕС.

Звездата напоследък бе поел по пътя на научните-фантастики, като игра в "Паралелен свят" на Хуан Соланас и "Облакът Атлас" на Уашовски.

В новата адаптация на разказа "Системата на д-р Тар и професор Федър" по Едгар Алън По Стърджис ще се снима в компанията на Кейт Бекинсейл. Той ще се превъплъти в образа на лекар, завършил в Харвард, чието работно място - престижно психиатрично заведение, бива превзето от своите пациенти.

Сценарият на лентата е дело на Джо Гангеми, който през 2007 работи по хоръра "Мраз". "Илайза Грейвс" е продукция на Ню Имидж/Милениъм филмс. Снимките на проекта започват в България на 21 юни.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес