Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бляскава Анджелина Джоли във Венеция представи филма за Мария Калас и бе забелязана с нов мъж (СНИМКИ)

30 август 2024, 09:19 часа

Анджелина Джоли представи филма "Мария" на режисьора Пабло Лараин на филмовия фестивал във Венеция. Филмът разказва за живота на оперната певица Мария Калас, а Джоли играе главна роля в него. Преди да замине за Венеция, Джоли промени имиджа си: косата ѝ стана с няколко тона по-светла.

Снимка: Getty Images

Още: Връчиха "Златен лъв" за цялостно творчество на Сигорни Уивър (СНИМКИ)

"Мария" получи 10-минутни аплодисменти, а според специалистите изпълнението на Джоли най-вероятно ще я нареди в списъка с номинациите за "Оскар", който ще стане ясен в началото на следващата година.

Нов мъж до Анджелина?

Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже - 40-годишният британски рапър Акала.

Още: Холивудски звезди превземат кинофестивала във Венеция

Папараци ги снимаха, докато двамата напускаха хотела заедно. Джоли беше облечена във вечерна рокля на Tom Ford в цвят горчица (48-годишната актриса наскоро подписа договор с марката и сега се подвизава с новата ѝ линия червила).

Снимка: Getty Images

Известно е, че Акала (истинското му име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли) е не само рап певец, но и журналист и активист. Вътрешни източници разкриват, че той се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал "Калабаш".

Още: Анджелина Джоли от 20 години е влюбена в красив ирландски актьор (СНИМКА)

Оттогава, както пише в пресата, той "много се грижел за Джоли". Няколко месеца по-късно двамата са забелязани в Милано. "Мисля, че голяма част от нейното привличане към Акала отвъд физическото е, че тя го вижда да общува с децата ѝ, защото това е много важно за нея. Обединяват ги интересите им към благотворителни каузи и общата страст към пътуванията и опознаването на различни култури", казва източник пред "In Touch Weekly", цитиран от БГНЕС.

Според други медии обаче Джоли и Акала не са романтично свързани, а се радват на здраво и добро приятелство.

Мнозина смятат, че е крайно време и Джоли, както бившият ѝ съпруг Брад Пит, да открие нов партньор и да го представи пред света. Така ще се спре със спекулациите относно личния ѝ живот.

Още: Официално: Дъщерята на Брад Пит вече не носи фамилията на баща си

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес