Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бизнесменът Раду Шулек спечели първата капитанска битка в "Игри на волята" (ВИДЕО)

18 септември 2024, 14:31 часа

Изненадващ обрат беляза първата битка на капитаните в "Игри на волята" този сезон. След като изоставаше с повече от една обиколка от лидера на Дръзките Светлин, бизнесменът Раду Шулек успя да обърне играта в своя полза и постигна трета поредна победа за Силните.

Какво се случи в епизода

Индивидуалният двубой постави на преден план издръжливостта, точността и търпението на тримата воини. Няколко малки, но ключови грешки от страна на капитана на сините Светлин позволиха на опонентите да стопят преднината му и в крайна сметка го лишиха от първото място. То бе завоювано от лидера на зелените - Раду. За своя награда той избра да осигури предимство на племето си преди номинационната битка утре вечер, пише Dariknews.bg.

Новите обитатели на Блатото - Храбрите, също получиха шанс да играят за облаги, а залогът във втората битка за вечерта бяха огън и храна. Актьорът Станислав, компютърният специалист Мартин и професионалната плувкиня Габриела бяха избрани да се борят за потенциалните блага, но единствено Станислав успя да подобри поставения от Раду рекорд на трасето от 46:16 минути, осигурявайки огън за своите съплеменници. 

В "Игри на волята" предстои първата номинационна битка между трите племена. Победителите ще се спасят, а загубилите ще се срещнат с водещата Ралица Паскалева край огъня.

Още: Неочаквано в Big Brother: Зрителите избират един от съквартирантите в новия сезон

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес