Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш асистент на Уил Смит обяви, че актьорът е гей (ВИДЕО)

15 ноември 2023, 13:27 часа

Бившият асистент на Уил Смит и негов много близък приятел Брадър Билал обяви, че е видял с очите си как актьорът прави секс с негов колега. Скандалното разкритие бе направено по време на участие на Билал в подкаста на Таша K.

В разговора си с Таша К. Брадър Билал разказва за семейството на Уил Смит, за съпругата му Джейда Пинкет Смит и за това как всъщност те са се отнасяли с всички хора около тях. "Уил не ми беше приятел. Аз му бях приятел."

Гей ли е Уил Смит?

Още: Уил Смит пак ще става рапър?

Снимка: Getty Images

В разказа на Билал се говори за това как по време на снимките на сериала "Принцът от Бел Еър" в един момент Уил Смит изчезва от снимачната площадка. Целият екип започва да го търси, но актьорът е неоткриваем. След дълго издирване Билал нахълтва в гримьорната на Дуейн Мартин - друг актьор от сериала, и заварва там двамата, които, според думите му, извършват сексуален акт.

Реакцията от страна на Уил Смит не закъсня и негов представител моментално отрече обвиненията. Според него "историята е тотално изфабрикувана", а Смит е взел решение да предприеме съдебни действия.

Още: Шон Пен: Защо след шамар аз влязох в затвора, а на Уил Смит му ръкопляскат?

Разкрития за сексуалните желания на Джейда Пинкет Смит

Брадър Билал говори и по още една болезнена тема за семейството на Уил Смит - става дума за съпругата му Джейда, която наскоро призна, че с Уил са разделени от години, но на публични места имитират брак. Според Билал Уил Смит не можел да задоволи сексуално своята жена, тъй като не бил особено надарен, а тя била свикнала на партньори с по-големи дадености.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес