Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бисер Русимов след отпадането от "Игри на волята": Не успях да покажа на какво съм способен (СНИМКИ)

16 септември 2024, 15:17 часа

Името на Бисер Русимов стана известно още преди старта на тазгодишния сезон на "Игри на волята". Той си спечели място в екстремното шоу с кастинг битка миналата година, на която се изправи срещу един от най-силните играчи от трети сезон - Стратимир. "В сезон 5 спечелих едно от най-тежките единоборства, побеждавайки един от най-силните участници в предаването. Това ми даде увереност и надежда за бъдещето." - уверен е в себе си Русимов, но съдбата му отрежда друг път. "Бях сложен в отбор за оцеляване, където още в първата битка загубихме и трябваше да напуснем." - уточни в емоционален пост бургазлията веднага след вчерашния епизод (15 септември).

Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Достоен за победа

Бисер направи емоционално признание в социалните мрежи, с което привлече вниманието на феновете на екстремния формат. "Това, за което ме е яд най-много, е, че не успях да покажа истинските си възможности и всичко, за което се бях подготвял години наред. Знам, че много от вас се надявахте да ме видите в играта и съжалявам, че ви разочаровах." - написа в своя Facebook профил Бисер, като публикува снимка от участието във формата.

Въпреки разочарованието той се радва за възможността, която е имал да се докосне до арената. "Искам да благодаря на продуцентите на "Игри на волята" за шанса, който ми дадоха! Благодаря им и за уроците, които ми дадоха, а именно, че нищо в този живот не е сигурно!"

Бургазлията изрази мнението си и за останалите участници. "Изключително съм радостен за запознанствата, които успях да направя, и хората, с които се събрах и имах честа да бъда с тях в едно племе." - написа Бисер и призна: "За мен всеки един от тях е достоен финалист!"

**Скъпи приятели и последователи,** Днес искам да споделя нещо от сърце. През изминалата една година се подготвях и...

Posted by Бисер Русимов Русимов on Sunday, September 15, 2024

Още: Потенциал на финалист: Иван Лечев с голяма изненада в "Гласът на България" (СНИМКА)

Той благодари за подкрепата на тези, които вярват в него, и обеща, че усилено ще продължи да се бори за мечтите си. "Надявам се един ден отново да имам шанса да покажа какво мога. И този път ще го направя!" - вярва Бисер в себе си.

Още: Няма да я познаете. Вижте как е изглеждала Виолета от "Игри на волята" преди 10 години (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес