Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Флагманите на Samsung са налични на A1.bg на специални цени и с 200 лева отстъпка за най-нетърпеливите почитатели на марката

07 февруари 2023, 16:18 часа
Реклама

Предварителните поръчки на смартфоните на водещи производители традиционно привличат интереса на най-нетърпеливите почитатели на съответния бранд.

Едновременно със световната премиера на новата флагманска серия на Samsung най-новите модели вече могат да бъдат поръчани на A1.bg на атрактивни цени и с допълнителна отстъпка от 200 лева.

Най-запалените фенове, за които е въпрос на чест първи да се докоснат до новите смартфони на Samsung, могат да заявят своето желание до 16 февруари. Още по-приятна новина за тях е, че ако го направят по-скоро, доставките на първите поръчали ще започнат още от 10 февруари.

Флагманската серия на Samsung включва три модела - основния - Galaxy S23, по-големите S23 Plus и Galaxy S23 Ultra. Новите предложения на южнокорейския технологичен гигант идват с подобрена камера, нов по-бърз процесор с чипсет Snapdragon 8 Gen 2, разработен в партньорство с Qualcomm, който предлага по-добро преживяване и по-голяма издръжливост на батерията. Най-сериозният ъпгрейд по отношение на батерията е, че тазгодишните модели са „заредени“ с допълнителни 200 mAh, като по този начин Galaxy S23 Ultra ще радва новите си притежатели с 5000mAh за дълги часове общуване, работа и забавления. Промени има и в дизайна спрямо предишните серии, като тази година моделите са с по-леки и изящни форми - без досегашната плочка при камерите.

И трите смартфона са съвместими с 5G ULTRA мрежата на А1 и могат да се закупят в брой и на изплащане с мобилните планове на телекома. В момента плановете Unlimited с включен достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA са с 50% намаление от цената за първата една година от абонамента. Смартфоните с 512GB памет се предлагат на цената на версиите с 256GB, а устройствата с 256GB на цената на 128GB. Отделно, направилите предварителна поръчка ще получат и 200 лева отстъпка от цената на избрания смартфон.

Galaxy S23 Ultra залага нови стандарти когато говорим за камера - основната такава е оборудвана с нов 200МР основен сензор с OIS (Optical Image Stabilization), 12MP с ултраширок обхват от 120 градуса, 10МР с OIS за 3х оптично увеличение и 10МР с OIS за 10х оптично увеличение и до 100х цифрово увеличение. Дисплеят също е подобрен с включването на материали за по-ефективен живот на батерията. Той идва с резолюция от 3088х1440p и защита от най-новото и устойчиво стъкло Gorilla Glass Victus 2. Батерията на модела позволява 45W жично и 10W безжично зареждане.

На второ място в серията влиза Galaxy S23 Plus - основната му камера предлага 50МР сензор с OIS, 12MP с ултраширок обхват и 10МР за 3х оптично увеличение. Селфи камерата е същата както при S23 Ultra – 12МР с автофокус. Батерията тук е с капацитет 4700mAh и също, като при Ultra поддържа 45W жично и 10W безжично зареждане.

Galaxy S23 разполага с 6,1-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 2340х1080p и Gorilla Glass Victus 2. Основната и селфи камерите са същите като на S23+, а чипсетът е както на цялата серия - Snapdragon 8 Gen 2 с 8 GB RAM. Батерията е с капацитет 3900mAh и позволява 25W жично и 10W безжично зареждане.

Чувството да си сред първите притежатели на някои от най-новите произведения на изкуството в сферата на смартфоните със сигурност е много приятно за запалените почитатели на марката и технологичните ентусиасти. Примамливите условия, при които А1 предлага моделите – специални цени, допълнителна отстъпка и възможност за абонамент на мобилен план на половината от стандартната такса през първата година, ще привлекат много потребители в онлайн магазина на A1.bg.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес