Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

AVARTON MUSIC: Музикално обучително студио, което развива таланти във всички възрасти

10 септември 2024, 10:00 часа • 1387 прочитания

Заниманията с музика в ученическа възраст са не само чудесен начин едно дете да изяви таланта си, но и да развие своя ум, характер и чувствителност, като през това време се социализира с връстниците си. Защото музиката е най-универсалният език за общуване.

Уроци по Пиано, Пеене, Китара - това са малка част от увлекателните музикални програми, които Avarton Music, едно от най-професионалните места за музикално обучение в София, предлага. Тук деца и възрастни откриват творческия пламък и се потапят в необятния свят на музиката. Студиата са създадени с уютна и приятна, творческа атмосфера, а създателите и преподаватели - Анислав Лазаров и Вержиния Грозева, са музиканти, изпълнители и педагози със солиден опит.

"Стремим се да изграждаме навици, характер и музикалност в учениците ни и това да ги превърне в уверени артисти. Социализирането помежду им е важно за нас, за създаване на истинска музикална среда. Вдъхновяваме ги така, че да общуват чрез музиката - както със самите себе си, така и със заобикалящия ги свят", споделят Анислав и Вержиния. Независимо от избрания музикален инструмент или стил на пеене, в Avarton Music учениците винаги се отдават и на занимания със солфеж и музикална теория, които се усвояват паралелно с овладяването на инструментите. Това изгражда допълнителна култура, музикален слух, концентрация и мислене. Така учениците вникват наистина дълбоко в принципите и разбирането за музика.

Avarton Music е и място, където може да реализирате своя музикален проект, тъй като студиото се занимава и с продуцентска дейност и аудио продукция.

Студиото предлага също уроци и курсове по сценична реч & voice over, водени от Анислав Лазаров, който освен музикант и продуцент, е и voice over актьор. С неговият глас звучат много популярни анимационни герои и реклами на български език за малък и голям екран. Да артикулираш добре с правилна дикция и дишане, да обхващаш различни артистични диапазони с гласа си - това са умения, полезни за десетки сфери на работа, свързани с правилното и харизматично говорене.

В студиото се провеждат както индивидуална подготовка с фокус върху всеки отделен талант, така и групови занимания. За певците например има една очарователна възможност - да станат част от вокалната група "Avartisimo". Там те ще се научат да пеят в хармония, ще се запознаят с различни музикални стилове, ще пеят солово и в приятелска атмосфера: въобще всичко, което приключението, наречено музика, предлага.

 

+359 882 33 60 99 гр. София

Търговски комплекс "Сити пойнт", Младост 1

https://www.avartonmusic.com/

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес