Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

27 април 2024, 17:40 часа
Реклама

Помогнаха на Волгин да смъкне от плещите си журналистическия ямурлук, туриха го на второ място в евролистата си, па му казаха: „Петьо, до днес твой старший брат ти даваше четири тысячи лева, за да громиш Евопейския съюз. Чрез нас, политическая партия „Возрождение“, ти ще получаваш най-малко четири по четири тысячи лева, за да го громиш отвътре. Че и самият презрян ЕС ще ти ги плаща, да се разори дано!“ Приближи се Копейкин до Волгин и докато камерите ги снимаха, двамата извикаха „Да живее България!“, а щом камерите се скриха, си подшушнаха „Но повече да живее Русия, че тя ни Майка Кърмилница“. И всички рекоха, че Волгин вече е половин евродепутинтатин, само изборите да минат...

И само по-бързо да минават, мисли си Волгин, омерзен от българския неолиберален жълтопаветен слугинаж, вървящ с обилни количества от джендърската толерастия. На Волгин този слугинаж и тази толерастия вече са му малки, иска да се откъсне той от България, иска и той да замези с кисело брюкселско зеле с унгарски червен пипер, докато си пийва руска водка. Иска да избухне така некоректно, както само един политик може, срещу вашингтонската политическа коректност. И да видят кенсъл културтрегерите как се кенсълва кенсъл култура! Кой друг, ако не Волгин – мисли си самият Волгин – ще защити правото на всички свободни българи, че и на всички свободни европейци да бъдат роби на Путин. Бъдещият евродепутинтатин си представя как се изправя срещу кафкианската евробюрокрация и се хвърля като ръждив болт между добре смазаните ѝ зъбчати колелета. О, и как ще им каже в очите, че Европа умира! (Пък после ще се прибере в евроквартирата си, ще си свали червената вратовръзка, ще си облече червената тениска със сърпа и чука и ще извади една бутилка бяло от мултитемпературния си охладител за вино.)

Да, сладко е да си европлювалник, когато Европейският съюз плаща сметката. Сладко е и да паразитираш върху гниещия труп на Европа, който е толкова изгнил, че всички копейки по света си умират да живеят именно в разлагащия се западен свят, а не в цъфтящата Евразия, накъдето ни дърпат предприемчивите путиноиди.

Още: Свободата е върха на копието, не на копейката

А най-сладката перверзия е Европейският съюз да ти плаща, за да говориш как той трябва да бъде разрушен - това дори напомня Волтер с неговото: не съм съгласен с теб, но ще умра, за да си кажеш мнението! ЕС плаща, за да могат волги и копейки да го обругават. (Което всъщност може да се окаже и добра тактика - като видиш какви екземпляри паразитират върху антиевропейска риторика, неволно те обхваща евроентусиазъм.)

Да си представим, че волгите и копейките наистина разрушат ЕС изотвътре. Какво бъдеще си представят за Европа и себе след това? Един нов Евразийско-съветски съюз на свободни републики - богат като старите европейски държави, но и деликатно-духовен като особената историческа мисия на руския ботуш, руския император и съветския ГУЛАГ.

Ех, съгради ли се новият Съюз, Волгин предвижда такъв живот, че вече пише наум тритомник за разгрома на развратните джендърски елити и вашингтонските слугинажи, Народния съд и заточението им в трудово-възпитателни лагери, пръснати като бляскави звезди из Европа и Азия. Мечти, мечти!

Разбира се, на всички тия волги и копейки нито се надяват, нито очакват сгромолясването на Западната цивилизация, от чиито блага и възможности се ползват с пълни шепи.

Още: Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Те може да дръндорят хибридни лъжи и конспиративни халюцинации, но това си работа като всяка друга, при това безопасна - в демократичните държави не репресират противниците на установения ред.

В същото време една от любимите им борби е за Свободата на словото и срещу угнетяващата цензура в Западния свят.

Тежък цензурен удар получи хибридният рапър Иван Динчев - Устата. Той изрева, че САЩ му запушват устата, защото не му издават работна виза и планираното му турне в САЩ се отменя. Както много други популярни български музиканти, Устата досега също е заработвал нелошо, обикаляйки американските градове с концерти за българските общности. В омразната и несвободна Америка българските общности имат достатъчно възможности да развиват свой културен живот и дори да си викат изпълнители от родината отвъд океана.

В ЕС никой не може да спре Устата, колкото и да е хибриден - защото сме част от Съюза и това е достояние на всички граждани, включително копейките.

Още: С руска пропаганда Петър Волгин и "Възраждане" тръгват към евроизборите

Американската държава обаче идентифицира Устата като враждебен елемент и го изтръска от себе си - подло и егоистично го остави на нас.

Печалната Уста сподели в социалните мрежи неприятната вест за отказаната американска виза, завършвайки посланието си с вопъл-пожелание: “Бъдете здрави, силни и горди българи и….ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!”

И ние тъй викаме: да живее свободата на словото, в колкото може по-здравословна среда!

 

Автори: Иван Димитров, Димитър Иванов, Прас Прес

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес