Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 Не!Зависими полицейски акции до изборите

25 октомври 2024, 20:26 часа • 407 прочитания

Изборите тропат на вратата като инкасатора, дошъл за водомерите, точно когато сте влезли в тоалетната. И ако не отворите, ще ви остави на база и ходете после да плащате солени сметки. Затова гласувайте. Гласувайте, ако може два-три пъти, защото читателите на такива текстове и издания трябва да имат повече електорална тежест.

За съжаление купуването на гласове и корпоративният вот обезценяват нашите свободни прищевки. Добре че полицията е на нашата страна и бди, пази ни и секва всеки опит гласоподаването да бъде изкривено в полза на нечисти сили. Ето какви акции се готвят в близките дни, часове, че и минути:

 

1. Арестуване на всички хора. Тези, които нямат протекции, чадъри и човек, който да звънне до началството спешно да го пуснат, значи си заслужават 72 часа в ареста и да не се пречкат по време на избори.

2. Арестуване на всички хора (за втори път), които разпространяват имена, прякори и сочат с пръст кой къде по региони отговаря за купуването на гласове. Това пречи на разследването и сега са почнали да купуват с небелязани банкноти и няма как да бъдат заловени.

3. Тест на системата BG-ALERT със съобщение "Царски път до 10 за купуване на гласове". Пояснение, че в следващите 10 часа купуването на гласове в училищните дворове е позволено. Залавяне на купувачите, които са дошли да се възползват от "офертата", защото правилните купувачи отдавна са напазарували. Само си таковайте отметките, за да не засече тестът.

4. Изтриване на всички смешки с Ново начало и ГЕРБ от фейсбук. Това не е цензура, просто колкото повече хората им се смеят, толкова по-влиятелни стават Пеевски и Борисов, а полицията не иска това.

5. Министър Илков да каже цяло изречение. Не е сигурно това с какво ще помогне на ситуацията, но би било изключително впечатляващо постижение. По-вдъхновяващо дори от българска хиперкола.

6. Спиране от движение на автомобили, чиито номера може да се приемат за агитация. Номера на партийни листи, преференции, всичко подозиртелно трябва да се спре, защото народът е уязвим на манипулации.

7. Обявяване на изборния туризъм за изборен тероризъм. Тежки спецакции срещу бабите с автобусите от Измир. Валери Симеонов да координира акцията, защото има know how.

8. Щурм на казината. Да се оставят само тези, които разпространяват наркотици, другите са подозрителни и да се отведат за разпит. Да, вярно е, че казината в България са по-автономни от университетите и по-недосегаеми от чуждите посолства, но се очаква хората вместо да залагат честно на ротативки, да припечелят с продажба на гласове, гласувайки на машинки в училищата.

9. Създаване на български кибер-хиперполицай. Генната роботика идва на помощ във финалните часове на предизборната кампания, като в село Света Петка бива представен прототипът на ново поколение полицай. Той има IQ от 500 и може да развие скорост на справедливостта от 5000 светлинни години. Неподкупен, неуморим, смел. Харесва Калин Стоянов, защото е от системата!

10. Отмяна на изборите. МВР трябва да се разсърди за подигравките, нападките и глупостите, които се пишат по Интернет и да отмени изборите. Да видим сега дали ще ви харесва така, неблагодарници!

 

Автор: Самуил Петканов, Прас Прес

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес