Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сачева с призив за гласуване: Изборите не са време, в което някой си търси работа в политиката

07 юни 2024, 13:04 часа •
Реклама

Изборите не са времето, в което някой си търси работа в политиката. Това каза във видео обръщение във „Фейсбук“ водачът на листата на ГЕРБ-СДС Деница Сачева в Добрич в последния ден от предизборната кампания.

Време за какво са изборите?

По думите й изборите са времето, в което хората трябва да изразят своята позиция, да кажат своето мнение.

„Трябва да кажат дали подкрепят или отхвърлят това, което се случва. Да кажат дали подкрепят или отхвърлят това, което им се предлага. В този взаимно свързан свят всяко действие или бездействие има значение. Всичко, което правим, може да има отношение дори към живота на хората, които не познаваме“, коментира Сачева.

Призив за гласуване

„Нека на тези избори както европейски, така и национални, всички да излезем и да гласдуваме. Европа е нашият дом, всеки има близкък приятел или роднина, който живее в друга държава. Това, което ще направим на 9 юни, може да има значение на всеки един от тези наши близки. Това, което ще направим на 9 юни ще има отношение към всеки един от нас, на нашите родители и на нашите деца. Нека да гласуваме на 9 юни“, призова още Сачева. ОЩЕ: Борисов: Нищо няма да стане след 9 юни, ако лидерите не проявим зрялост (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес