Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Новото начало за ДПС е факт - който не го разбира, остава в миналото": Пеевски за рокадите и оставките

29 юни 2024, 16:22 часа

Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото. За нас най-важен е гласът на хората и волята на структурите. На изборите показахме, че можем да се вслушваме в хората и те ни дадоха своето доверие.

Реклама

С тези думи съпредседателят на Движението Делян Пеевски започна работната среща с общинските кметовете от ДПС. В срещата участваха още заместник-председателите на партията, както и депутатите от групата. Присъстваха и всички кметове от ДПС в страната.

"Имаме енергията и волята да следваме евроатлантическия път на страната си и сме непримирими в отстояването им, независимо от провокациите. Кметовете на ДПС са тези, които провеждат политиките на ДПС и са сред хората, заедно с партийните ни структури, затова те са нашия лакмус за посоката и действията ни", каза още той.

Още: Борисов разбра, че когато останеш "само по Пеевски" не е много удобно: Анализ

Според пресцентъра на ДПС на срещата са били обсъдени резултатите от отминалите парламентарни избори, оценката и очакванията на хората за политическите процеси на национално ниво, както и специфичните проблеми на отделните общини и населени места, за чието разрешаване хората разчитат на подкрепа от централната власт.

Припомняме, че изявлението му идва на фона на масовите рокади и чистки на знакови за партията лица, стигнали до приближени до самия Ахмед Доган кадри - прочетете в този материал: ДПС постепенно става само ДП? Чистката в партията продължава със секретарката на Доган.

Още: Гюнер Тахир: Имам информация, че от днес охраната на Доган е свалена (ВИДЕО)

Ивайло Илиев
Ивайло Илиев Отговорен редактор
Новините днес