Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наталия Киселова вече говори като политик: Демокрацията боледува, кабинет само без ГЕРБ и ДПС

15 октомври 2024, 07:56 часа • 908 прочитания

Да пишем статии, книги и наука на килограм, всеки от нас трябва да вземе решение и да направи нещо. С писане на статуси във Фейсбук не може, правовата държава боледува и всеки един от нас трябва да направи нещо. Това заяви кандидатът за народен представител от БСП - Обединена левица Наталия Киселова пред bTV.

Още: Гуцанов потвърди: Доц. Наталия Киселова влиза в листите на БСП-Обединена левица

Наталия Киселова подчерта и позициите на БСП - без ГЕРБ и ДПС в разговори за съставяне на правителство. Тя е разговаряла с Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов и Мая Манолова да не се прави коалиция с формацията на Бойко Борисов и Делян Пеевски. 

Според нея едно преходно правителство трябва да си постави определени задачи и подкрепа в рамките на парламента. Трябва да се отрекат определени практики и модели, каза доц. Киселова. 

"Ако гражданите ни дадат доверие, ще ни даде и сили да продължим усилията за изчистване на партията и коалицията", допълни доц. Наталия Киселова. Нейните усилия ще са да няма представители на ДПС в правителство, което БСП-Обединена левица ще подкрепи в парламента. 

БСП имаше най-добро и адекватно поведение

Тя се надява да има хубаво време, което да не възпрепятства избирателите да отидат до секциите, за да гласуват, без да бъдат мотивирани с пари или под натиск. Киселова се надява да има преобръщане на политиката, защото така не можем да продължим да живеем.

"В университета е много комфортно, хубаво е да работиш с младите хора, техните проблеми са важни, но технте проблеми не са само в София", коментира тя. 

Киселова добави, че тя не съжалява, че е избрала БСП - Обединена левица, която е в основата на съвременната Конституция. БСП имаше най-добро и адекватно поведение в последните години, каза още тя. 

Още: Софийската организация на БСП номинира доц. Наталия Киселова и Евгени Минчев за депутати

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес