Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кирил Петков: Аз трябва да живея в бункер, ако Борисов го пазят спецчасти заради Украйна

26 юни 2024, 17:54 часа

Ако Бойко го пазят специални части заради Украйна, аз трябва да живея в бункер. Това написа съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в социалната мрежа "Фейсбук".

Реклама

Той призова да се спре с фалшивите новини.  Според него страхът на Борисов идва от някой в България. "Кой?", пита Петков. 

Темата с охраната

Въпросът за засилването на охраната на лидера на ГЕРБ бе повдигнат от ПП-ДБ по време на консултациите при президента Румен Радев. Те дори заговориха за снайперисти по оградата на дома му в Банкя. ОЩЕ: "Снайперисти са накацали в Банкя. На Балканите се случват такива неща": Заплашен ли е животът на Борисов? (СНИМКИ)

Заплахата срещу Борисов заради Украйна?

Припомняме, че днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази мнение, че заплахата срещу него идва заради Украйна.

"Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха", заяви Борисов. 

Бойко Борисов напомни, че именно ГЕРБ е настоявала най-много страната ни да подкрепя Украйна. Той обаче не каза, че Путин е виновен, но според него няма друго основание за заплаха срещу него, освен помощта за Киев. ОЩЕ: Борисов смята, че е заплашван заради войната в Украйна (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес