Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филип Попов: Гражданите ще решат колко депутати ще има БСП

13 април 2024, 10:57 часа • 1588 прочитания

"Ние винаги приемаме политики за нещо реално за хората, не се занимаваме със скандали, които тресат вече разглобената сглобка. Колко депутати ще вкараме - това зависи от всеки един български гражданин.", това заяви Филип Попов от БСП на влизане в централата на социалистите. Попов обясни, че е важно кандидатите да бъдат хора с чист морал в своята област, както и "да приемат политиките на Българска социалистическа партия".

"Сега ще приемем и платформи за предстоящите избори - както европейски, така и за тези за национален парламент.", каза още той.

Още: Нинова: Решението за добавките за пенсионерите е половинчато и несправедливо (ВИДЕО)

Основната цел на БСП на изборите

Снимка: БГНЕС

Попов определи като основна цел на БСП да се представят максимално добре на изборите. "Нашите послания, политики, платформи да стигнат до хората, да има висока избирателна активност, защото това дава легитимация на всяка една власт в България – в случая тази за Европейския парламент и за националния парламент, и хората да могат да видят своето бъдеще в нашата платформа, която защитава на практика техните интереси", отбеляза социалистът и допълни, че колко депутати ще вкарат зависи от всеки един български гражданин, пише БГНЕС.

Припомняме, че изборите ще бъдат 2 в 1 и ще се проведат на 9 юни.

Още: Ваня Григорова: Би било чудесно да поведа листа на обединена левица

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес