Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Битка между Пеевски и Доган: Асен Генов за казуса с Вълка

15 август 2024, 09:15 часа • 2449 прочитания

Най-вероятно това е битка между Делян Пеевски и Ахмед Доган. Това заяви блогърът Асен Генов в ефира на Нова телевизия след акцията в имоти на бизнесмена Румен Гайтански - Вълка и бившия директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев заради неправомерно усвоен кредит от 150 млн. лв.

ОЩЕ: Защо не се разследва заема от 150 млн. лв. на "Булгартабак"?: Говори Кирил Петков

По думите на собственика на "24 rodopi" Илхан Андай "става нещо хубаво, но много закъсняло". "Не е важно, че вкараш гол в 90-а минута, а че вкарваш", каза той.

Генов добави, че не би гледал продълженията на мача, а още предварителните тренировки. "Около Стоян Мавродиев от години има медийни публикации, които го свързват с предалия се по комичен начин Брендо", каза той.

ОЩЕ: Ивайло Мирчев: Пеевски активира прокуратурата и МВР за войната му с Доган

Андай смята, че Доган ще поиска оставката на Пеески публично, тъй като двата лагера са отишли твърде далеч. "Вероятно ще се отиде с две отделни листи на изборите”, заяви журналистът.

"Нищо в ДПС не се случва без благословията на Доган. Феноменът му – Пеевски, се обръща сега срещу него. „За мен – чадър, за врага ми – бухалка”. Това се случва”, каза от своя страна Генов.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес