Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Напредва изграждането на нов физкултурен салон в Пазарджик

27 септември 2024, 17:19 часа • 343 прочитания

Напредва изграждането на новия физкултурен салон на ОУ "Проф. Иван Батаклиев", след като преди месеци успяхме да привлечем и защитим необходимите средства за реализацията на проекта. След 3 години чакане заради пренасочените през 2021 г. от Община Пазарджик 833 хил. лева, отпуснати от Министерството на младежта и спорта специално за изграждането на салона, които са били похарчени незнайно за какво друго, скоро ще имаме едно ново съоръжение, в което да спортуват нашите деца.

Заедно със зам.-кмета Любомир Гечев и директора на ОУ "Проф. Иван Батаклиев" г-жа Даниела Кемчева инспектирахме на място строежа. Благодарим на строителите, които почти денонощно са на обекта и полагат максимални усилия салонът да бъде завършен преди началото на есенно-зимния сезон. Радваме се да видим, че строителството напредва, като в рамките на следващата седмица конструкцията ще бъде затворена и ще се премине към полагането на настилката и извършването на останалите довършителни дейности.

🫂Искаме всички деца да имат нормални, съвременни условия за тренировка и развитие на силна спортна култура. Пазарджик започна да се отваря все повече като локация за национални и международни шампионати и искам децата ни да растат здрави, силни и с гордост да споделят, че са развили спортните си умения именно в средата, която облагородяваме за тях в Пазарджик.

Още: Община Пазарджик вече разполага с единен номер за връзка

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес