Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

150 000 кондома раздадоха на олимпийците в Лондон

23 юли 2012, 13:59 часа • 453 прочитания

Организаторите на олимпийските игри в Лондон раздадоха 150 000 кондома, като всеки спортист ще разполага с по 15 за личните си нужди, предаде Sportal.bg. Досега рекордът бе на игрите в Пекин, където бяха раздадени 100 000 презерватива. От компанията "Дюрекс" обявиха, че ако има нужда, ще доставят нова партида.

В последните дни една от основните теми около олимпиадата е сексът в олимпийското село. Всичко тръгна от признанието на вратарката на женския национален отбор по футбол на САЩ Хоуп Соло. Тя призна, че сексът в селото е навсякъде.

След нея се появи друга олимпийка на САЩ, която пожела анонимност, но разкри, че е изневерила на гаджето си по време на игрите в Пекин. "Вкарах известен спортист в стаята си в Пекин без никой да разбере и му изцедих силите. Но това ми е олимпийската тайна. Чувствах се виновна, че изневерих на гаджето си. Но след това дойде друга спортистка, която ми каза: "Защо? Всеки се заби с някого тази нощ!" - разказа американката.

Звездата на бразилския национален отбор по баскетбол Изиане Кастро пък бе изгонена от състава на "селесао" за предстоящите олимпийски игри в Лондон. Състезателката разкри пред "Глобо", че е освободена от тима, защото приятелят и е спал в нейната стая.

"Наруших правилата, които важат за целия отбор. Неприятно ми е, че това наказание ще предизвика много коментари и критики относно моята работа, а и това ще рефлектира и върху целия отбор", заяви звездата на Атланта Дрийм от женската НБА.

Употребата на презервативи на игрите се покачва с всяка следваща олимпиада. На игрите в Сеул са използвани 8500 презерватива, в Барселона - 50 000, в Сидни - 90 000.

 

 

Редактор: Константин Костов

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес