Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Със специално послание Любо Киров казва "Всичко е наред" в новата си песен (ВИДЕО)

22 октомври 2024, 12:37 часа • 345 прочитания

Любо Киров несъмнено е един от най-обичаните български изпънилтели. С таланта си той продължава да покорява нови върхове. А на сцената винаги има нещо различно. "Аз не се оставям да повтарям едни и същи неща. Развивам се и поемам предизвикателства, които не съм правил до този момент" - сподели той в интервю за "Събуди се" по NOVA.

Без да издава подробности за големия си концерт, който предстои на 28 ноември в зала "Арена София", певецът загатна, че сцената ще бъде много интересна. Публиката ще може да чуе на живо и най-новата му песен "Всичко е наред", която излезе преди броени дни.

Още: Миро изпя за първи път "Нежен" в зала 1 на НДК и обяви още два концерта през декември

Емоционално въздействие

Новата песен на Любо Киров носи специално послание. Тя е "разказ за моментите, в които човек потъва в себе си". "Винаги е по-лесно да се измъкнеш, когато някой ти каже: "Спокойно, всичко е наред", обясни  изпълнителят. В основата на песента са отношенията в поколенията. "Родителите са най-близо до тази божествената любов. Те помагат безрезервно на децата си" - сподели Киров. 

Видеото към песента е по идея на Васил Стефанов и има изключително емоционално въздействие. Специално участие в него взима актьорът Дарин Ангелов. Отношенията, представени в клипа, са между родители и деца. Видеото е с по-голяма продължителност от обичайното - около 4 минути, но Любо обясни, че с екипа му са решили да го оставят така: "Защото историята става много разбираема по този начин".

Музиката на "Всичко е наред" е на Боян Христов, по аранжимента е работил - Ангел Дюлгеров, а текстът е написан от самия Любо Киров.

Още: Започва нова ера за Прея със сингъла "Всеки ден" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес