Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПРОФОН е партньор на SeeMe 7

12 септември 2014, 15:54 часа
Реклама

Като своеобразно продължение на кампанията "Споделяме музика, емоция, култура" четири oт  организациите, работили заедно през юни 2014, ПРОФОН, МУЗИКАУТОР, БМА и Българската хип хоп асоциация (БХХА) се включват като партньори на SeeMе 7.
ПРОФОН ще съдейства с популяризация на проявата сред своите членове – продуценти и артисти изпълнители, както и с участници в конференцията, която за пореден път събира в столицата ни изпълнители, групи, диджеи, продуценти, фестивални организатори, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, медии и фенове. Международни специалисти от едни от най-големите компании за управление на музикално съдържание, дистрибуция и маркетинг YouTube, Mixcloud, The Orchard, FRUKT, Berklee, College of Music ще обучават музиканти в София, в рамките на събититето. Те  ще представят световни модели за менажиране на музикални продукти, артисти и проекти в София между 25-27-ми септември.

SeeMe 7 отново отваря врати и за музиканти и изпълнители, които да представят свое готово парче пред световни експерти и да получат насоки по време на специално организирана сесия за прослушване (Listening Session).

И тази година конференцията ще бъде озвучена от клубни събития. Столични клубове, партньори на SeeMe, ще организират редица партита, не само за гости на конференцията, но и за музикалните фенове. Част от програмата е и представянето на проекта NEXT TV от българската музикална телевизия BOX TV.

Запазете датите 25–27-ми септември за още една доза музикален адреналин и бъдете с нас на SeeMe 7!

За повече информация за Seeme: http://www.seeme-sofia.com/

За SeeMe:

South-East European Music Event (SeeMe) се превърна за първи път в основно събитие в региона през 2006 г., както за професионалисти от индустрията, така и за музикални фенове. Отчасти фестивал, отчасти конференция, отчасти място за срещи и контакти, (SeeMe) South-East European Music Event събира на едно място музикални и бизнес лидери, които са винаги стъпка напред в непрестанно променящия се музикален пазар.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес