Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отменя се концертът на групите Editors, Shame, Temples и Ali в Бургас

04 август 2023, 14:23 часа • 1280 прочитания

Концертът на групите Editors, Shame, Teples и Ali, който трябваше да се състои на 13 август като част от поредицата концерти Burgas Summer Live на Морска гара в Бургас, се отменя по логистични причини. Това обявиха организаторите от Fest Team. Те допълват, че работят по пренасрочване на концерта за 2024 г. в София.

Припомянме, че в края на юли бе отменен и концертът на британския поп изпълнител и автор на песни Оли Александър, известен със своя солов проект Years & Years, както и на белгийския артист Oscar and the Wolf, канадката Tommy Genesis и Руши Видинлиев - Rushi, който трябваше да се състои на Морска гара Бургас на 12 август. 

Концертите от поредицата Burgas Summer Live започнаха на 27 юли с британските метълкор групи Architects и While She Sleeps, българите от Expectations и музикантите от Heriot. На 6 август пък на сцената ще излязат Ройшин Мърфи, Morcheeba, Софи Елис-Бекстър и Phuture Shock. На 11 август ще свирят още Franz Ferdinand, Nothing But Thievеs и Hayes & Y.

Още: Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock идват на BURGAS SUMMER LIVE на 6 август

Всички концерти от поредицата се провеждат в откритата за обществен достъп зона на пристанището в морския град, припомня БТА.

Още: Franz Ferdinand и Nothing But Thievеs идват на BURGAS SUMMER LIVE

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес