Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никос Вертис вече е в България за поредния си разпродаден концерт (СНИМКИ)

09 октомври 2024, 17:04 часа • 408 прочитания

Гръцката суперзвезда Никос Вертис кацна на Летище София по-рано днес (9 октомври), за да се подготви за поредния си разпродаден концерт на българска земя. На 11 октомври в зала "Арена София" Вертис ще изпълни любимите на публиката в България хитове, която пее дума по дума всички негови песни.

Никос Вертис в София

Снимка: Тикетпортал

Гъркът кацна в столицата ни и бе посрещнат от много свои фенове и приятели, както и от медии, които търпеливо изчакаха да се появи пред камерите. Във видимо добро настроение от топлия прием и слънчевото време Вертис отдели от времето си да отговори на въпроси и да размени по няколко думи с почитателите си.

За да бъде отново незабравим концертът му на 11 октомври, на сцената ще се качи и неговият оркестър с 25 музиканти с бузуки, а атмосферата в залата със сигурност ще надмине тази и в най-добрите гръцки клубове със сцена на няколко нива, мултимедия и светлинно шоу.

Снимка: Тикетпортал

Неслучайно Никос Вертис е наричан музикалния крал на Гърция - с глас, визия и изключителна харизма той успява да "подчини" и феновете си в България, които за пореден път изкупиха всички билети за концерта му. Което означава, че в петък вечерта зала "Арена София" ще бъде изцяло подвластна на неговото творчество.

Още: Красавица от "Ергенът" е новата дама до Никос Вертис (СНИМКИ+ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес