Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Музика, любов и щипка шоу: Hauser на Античния театър в Пловдив (СНИМКИ)

15 юли 2024, 10:50 часа • 2100 прочитания

Стьепан Хаузер, по-познат просто като Hauser, бе част от обичания дует 2CELLOS, но кариерата му се развива ударно като солов изпълнител. Начинът, по който свири, харизмата, която притежава и любовта, която дава на своите почитатели, са го превърнали в един от най-популярните в света челисти.

Фотограф: Цветан Узунов

В края на 2023 г. стана ясно, че Hauser ще изнесе концерт в Пловдив на 15 юли като част от турнето му "Rebel with a Cello Tour". Светкавичното разпродаване на местата в Античния театър подсказа на музиканта, че интересът към него в България е огромен и от мениджмънта му обявиха втора дата - ден по рано, на 14 юли. Е, този концерт също бе разпродаден, при това също толкова бързо, колкото и първият.

Още: Феноменалният Джейкъб Колиър и "Мистерията на българските гласове" омагьосаха България

Фотограф: Цветан Узунов

Музика, любов и щипка шоу

Actualno.com имаше щастието да присъства на първия концерт на Hauser в Пловдив, който можем да опишем накратко по следния начин: музика, любов и щипка шоу. Хърватинът направи така, че да ни напомни колко е талантлив и едновременно с това да ни накара да танцуваме, да пеем и да не искаме той да слиза от сцената.

Фотограф: Цветан Узунов

Всички щастливци, успели да се сдобият с билет за концерта, поглъщаха жадно всяка нота, изсвирена от красивия хърватин, за да задържат колкото се може по-дълго емоцията от този концерт. Е, eмоция трудно се разказва с думи, но ви предлагаме да я "потърсите" с очите си в снимките, дело на фотографа Цветан Узунов.

Още: Първият концерт на Емели Санде в България: Една музикална магия (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес