Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Много цветове и латино ритми в новия клип на Михаела Филева (ВИДЕО)

13 юни 2024, 18:04 часа
Реклама

Михаела Филева посвети текста на новата си песен на голямата си страст и вдъхновение - музиката. "La Música" е част от новия албум на Михаела "96", който тя създава с екип от международни автори на творческия лагер миналата година. Певицата пише текста в съавторство с Виктория Терзийска (Мастило), музиката е на Florian Rus, Maria Alexandra Florea и Costel Dominteanu.

Източник: Monte Music

Още: Като холивудски филм: Новият сингъл на Тино "Дишай" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Във видеото на "La Música" виждаме Михаела на различни локации и в различна светлина, но винаги очарователна, усмихната и магнетична, вдъхновена от музиката, която достига до сърцата ни като "мъничка стрела", разпалва огъня в нас, вдъхновява и дава смисъл. Режисьор на клипа е Виктор Антонов, с оператор Калоян Игнатов, хореограф Радостина Точева и страхотните тацьори от RiO Crew.

За първи път новата песен на Михаела Филева беше представена на наградите на БГ Радио.

Какво предстои за Михаела

През последните месеци Михаела не спира да радва феновете си с нови проекти, а пред себе си поставя нови и нови предизвикателства. Само до преди няколко седмица дуетът ѝ с Дара Екимова "Всичко е било за добро" оглавяваше класацията за най-ротирани български песни, през април участва в създаването и изпълнението на едноименната песен към българската комедия "Опасни шматки", а през идните седмици ще се посвети на репеции за ролята на Жулиета в мюзикъла на Старозагорска опера "Ромео и Жулиета".

Още: Михаела Филева с участие в новия български филм "Опасни шматки“ (ВИДЕО)

На 25 юли, в разгара на лятото, Михаела Филева и топ музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев ще се качат на сцената на Кино Кабана за един вдъхновяващ концерт на открито в сърцето на София. Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес