Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Върколака смля от бой германец за мечтан дебют в BRAVE (ВИДЕО)

24 август 2024, 23:43 часа • 3059 прочитания

Един от най-атрактивните български ММА бойци Павел Владев – Върколака постигна най-големия успех в кариерата си, дебютирайки с победа в престижната организация BRAVE. Владев пречупи германеца Кристиан Мах с нокаут в края на втория рунд.

Павел Владев – Върколака дебютира с нокаут в BRAVE

Битката на Владев се проведе в родния му град Бургас. България за пръв път приема галавечер на BRAVE, а Владев не разочарова родните фенове, макар и да срещна отпор от опонента си. Мах водеше в съдийските карти, но бе изненадан в края на втория рунд.

Върколака разби главата на германец в Бургас

В последните секунди на втората част Върколака се озова в по-добра позиция на земята, след което направи мощна атака с поредица от удари в главата на Мах. Главата на германеца бе разкървавена, а малко по-късно съдията нямаше друг избор, освен да прекрати мача.

ОЩЕ: Павел Владев – Върколака: ММА боецът, който мечтае да прославя България в UFC (ВИДЕО)

Така Владев успя да обърне мача и да вземе победата с технически нокаут. Той записа деветата си победа в смесените бойни изкуства, като остава със само една загуба. Успехът на Върколака може да му отвори врати към още по-големи мачове в ММА света.

BRAVE е една от най-големите ММА организации в света, като от нея са излезли някои от най-добрите бойци. Организацията се счита за "трамплин" към най-голямата ММА организация UFC, както и към други престижни ММА вериги.

Именно затова мечтае и Върколака - да бъде изстрелян към върховете на ММА (гледайте интервю с Павел Владев в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес