Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте коя е половинката на Карлос Насар (СНИМКИ)

13 август 2024, 15:10 часа • 5129 прочитания

Златният медалист по вдигане на тежести от тазгодишната Олимпиада – Карлос Насар, който напълно заслужено оглави класацията в категорията си до 89 килограма. След състезанието Насар развълнуван благодари за подкрепата, която получава от феновете си и сподели, че е направил всичко това за България.

Влюбен ли е Карлос Насар?

Няма спор, че силното му представяне в Париж главно се дължи на много труд, талант, постоянство и разбира се, на любов. Оказва се, че любимецът на България е имал голяма подкрепа до себе си по време на цялото състезание в лицето на красивата му приятелка, която също взе участие в Игрите.

Карлос Насар

Момичето, което открадна сърцето на щангиста е гимнастичката от ансамбъла ни по художествена гимнастика - Магдалина Миневска. Златните ни момичета обаче се разминаха за малко и останаха без медал на най-тъжното място – четвъртото.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА МАГИ ТУК

Къде започва всичко?

Двамата са се запознали на тренировъчен лагер на Белмекен. Самият Карлос споделя, че той първи е направил крачка към Маги и е предприел запознанството. А това, с което тя го е впечатлила са нежността, невинността и чистотата, които бликат от нея.

 

Йорданка Йончева
Йорданка Йончева Отговорен редактор
Новините днес